Zoeken

WHITE BOOTS IN AUTUMN? YES!

Oké ik zal eerlijk bekennen dat ik het soms toch nog moeilijk vindt om een paar witte boots te combineren. Zwarte schoenen zijn safe en staan overal bij. En eigenlijk is dat ook met witte boots. Daarom heb ik ze gecombineerd met een zwarte high waisted vintage jeans, een geruite oversized blouse en een lange jas. Vooral de punt van de boots geven net dat beetje extra!

Hoe leuk zouden deze witte rakkers staan onder een lange jurk?

Dit is zeker een winterse look, ik kan eigenlijk niet wachten tot de lente weer begint, want dit weer... brrr. Blij dat ik nu een paar goede boots heb, maar hoe leuk zouden deze witte rakkers staan onder een lange jurk? Oké, ik droom nog even verder!


Wil jij deze boots nou ook shoppen? Kijk dan eens hier! Oh en doe meteen mee met de Sacha winactie, kans op super leuke prijzen. Ben jij de lucky one?
0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven