Zoeken

WHEN I'M IN A HURRY

Flip flop love! Wanneer ik snel de deur uit moet is dit mijn favoriete look. Ik pak snel een jeans, zwarte top en blazer en een paar casual slippers van Sacha omdat het toch zomer is.


En zie je deze jeans, al 4 jaar ligt die in mijn kast. Het is een vintage Levi’s, maar ik heb ‘m dus nooit goed gepast. Totdat het coronavirus om de hoek kwam kijken en ik 5 kg ben aangekomen. Ooit iemand zo blij gezien met 5 kg? Nooit is het mijn gelukt. Maar al mijn kleding zit nu zoveel beter! Nu nog de balans vinden om het zo te houden.

En zie je deze jeans, al 4 jaar ligt die in mijn kast

Ik ga nog even wachten op zomers weer. Wil je ook zomerse schoenen die overal leuk bij staan? Kijk dan eens hier!


*Deze blogpost is in samenwerking met Sacha.


0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven