Zoeken

TIME TO TRENCH

Al tien jaar ben ik op zoek naar de perfecte trench coat en ik heb 'm eigenlijk nooit echt kunnen vinden. Ik bedoel eentje van een fijne stof, niet te dik niet te dun. En het liefst aan de binnenkant zo'n fout Burberry printje. Want ja daar ga ik toch wel goed op. Nooit ergens kunnen vinden, waarschijnlijk zoek ik ook op de verkeerde plekken. Tot ik deze tegenkwam van Bershka. Is wel al een tijd geleden maar ik ben er nog steeds razend enthousiast over!


De trench coat heeft eens een andere kleur dan elk andere trench en hij is lekker oversized. Het is totaal niet wat ik zocht in een trench, want ik zocht juist die ene die ik in mijn hoofd heb. Toch ben ik hier heel blij mee! Hij past overal bij, zit heerlijk met een te dikke sweater en hij staat ook nog eens leuk. Plus! Jawel, het heeft een printje aan de binnenkant. Dan wel niet dé Burberry print, maar hey die komt ooit wel!

Ooit vind ik die vintage Burberry trench

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven