Zoeken

OUTFIT MET HEFTIGE SNEAKERS

Zijn jullie er klaar voor? Klaar voor mijn meest heftige schoenen die ik ooit heb gehad?


Een mega simpele look, maar dat komt mede omdat ik de rust wilde bewaren vanwege mijn sneakers. Geïnspireerd door de dad sneakers. Ik heb er veel vragen over gekregen en ook zeker veel complimenten. Misschien moet ik er zelf nog veel aan wennen, omdat het anders loopt maar ook omdat ik twijfel of het wel bij mij past.

Ik twijfel of het wel bij mij past.

Toch liever mijn vertrouwde Dr Martens? Wanneer ik nieuwe schoenen koop moet ik voortaan goed nadenken of ik ga ze dragen en of ik ze wel nodig heb. Vaak komt het voor dat ik ze toch in mijn kast laat liggen wat zonde is! Hier ga ik dus meer over nadenken.


Wat vind jij hiervan? Let me know!

Trenchcoat is van Zara - T-Shirt & jeans van H&M - Sneakers van Sacha0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Black LinkedIn Icon
  • Black RSS Icon

© 2020 by Anita Heath

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now