Zoeken

IT'S YA COWGURL

Let's put on some cowboy boots! Dacht dat ik cowboys boots wel kon combineren in de winter, maar ik vind ze vaak toch niet zo mooi staan bij een broek. Who’s with me?


Ik kan ze eindeloos combineren met een leuk rokje in de zomer, onder een toffe short, een maxi jurk en noem maar op. Sadly but true: het duurt nog wel even voordat de zomer terug is. Ik zal ze eens combineren met een zwarte jeans of misschien een lange rok met panty. Oja panties, daar heb ik ook zo'n hekel aan. Geef mij maar gewoon een jeans!


Hoe zou jij cowboy boots combineren? Ik ben heel benieuwd, wie weet kan jij me wel eens op gedachte brengen.

Let's put on some cowboy boots!

Ben jij benieuwd naar nog meer toffe boots? Kijk dan eens hier!


*Deze blogpost is in samenwerking met Sacha.


0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Black LinkedIn Icon
  • Black RSS Icon

© 2020 by Anita Heath

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now