Zoeken

HEY COWBOY, YOU READY?

Ja, het is tijd voor nieuwe boots. Tijd voor iets geheel nieuws.

Ik ben vooral blij, omdat ze van echt leer zijn!

Zwarte laarsjes heb ik natuurlijk, maar iets met een punt en zo'n gave hak ontbrak in mijn kledingkast. Hoe tof? Heel casual en ze passen letterlijk bij elke outfit. Dagje op kantoor of een avondje stappen. Het kan allemaal! En daarom zijn ze zeker mijn favoriet. Sacha, you made my dream shoes! Ik ben vooral blij met deze laarsjes, omdat ze van echt leer zijn. Wanneer ik nieuwe schoenen koop kijk ik altijd naar het materiaal. Leren schoenen gaan gewoonweg langer mee en het voelt beter aan voor mijn voeten.

Wat vind jij van deze boots?

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Black LinkedIn Icon
  • Black RSS Icon

© 2020 by Anita Heath

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now