Zoeken

FAVORIETE ITEMS IN 1 OUTFIT

Mijn kledingkast bestaat voornamelijk uit items die ik allemaal leuk vind en vaak draag. Sommige kledingstukken heb ik al een paar jaar. Net zoals mijn Dr Martens, die ik al meer dan 4 jaar draag of mijn leren jasje van de Mango. Het zijn duurdere items, van leer, maar het blijft zo lang mooi en ik ben er na een aantal jaar nog steeds blij mee.


Voor mij is dit ook slow fashion. Het is misschien jammer dat ik de items heb gekocht bij een fast fashion winkelketen, maar het is niet dat ik dit elk jaar koop. Het slijt minder snel, omdat het leer is waardoor ik het niet elk jaar hoef aan te schaffen. Mede door dit soort items weet ik wat ik voortaan moet gaan kopen.

Ik ga nu meer voor kwaliteit.

Een simpel shirtje kopen voor uitgaan zit er voor mij dus niet meer in. Hetzelfde geldt voor een nieuw schoudertasje dat gemaakt is van plastic. Ik ga nu meer voor kwaliteit en waarvan ik weet dat het niet snel stuk gaat.


Een nieuwe uitdaging voor mij! Hoe denken jullie hierover?


Foto's door Remco Sijtzema

Mijn favoriete items in 1 outfit

Mijn favoriete items in 1 outfit

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven