Zoeken

EVERYDAY LOOK MET MIJN INVISALIGN ALIGNERS

Hoe handig zijn mijn doorzichtige aligners? Elke dag ben ik bezig met het maken van leuke outfits, daarbij hoef ik gelukkig niet na te denken over mijn aligners. Ken je nog de slotjes beugels? Die zie je vaak zitten, denk bijvoorbeeld aan de gekleurde elastiekjes. Is als kind heel leuk, maar bij mij past dat niet.


Ik als 'modepopje' kan ze eindeloos combineren.

Tevens heb ik op elke boven hoektand een attachment zitten, dit klikt in je aligner. Hierdoor kunnen je tanden bewegen, maar dit kun je dus wel zien zitten. Maar als ik praat of glimlach valt het eigenlijk niet op! Je kunt de Invisalign Aligners bijna stylish noemen, althans in mijn ogen wel. Ik als 'modepopje' kan ze eindeloos combineren.

*tekst gaat verder na de foto

Ik vervang mijn aligners elke week, op maandag. Ze kunnen aan het einde van de week wat doffer worden vanwege het dragen van de aligners. Je moet ze goed schoon houden en vooral uit doen met koffie drinken. Daar ben ik de eerste paar weken eigenwijs mee geweest. Toch zie ik verschil, want aan het einde van de week zijn ze een stuk schoner! En dit staat toch wat beter bij mijn look. Of niet? #SmileSquad #Ad #Invisalign


Wil je meer informatie over de aligners? Klik dan op deze link!0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven