Zoeken

DÉ PERFECTE VINTAGE BARET!

Wie mij kent weet dat ik vaak petjes draag. Van kapiteins petjes tot aan baseball caps. Ik ben fan! Toen ik een paar weken geleden in de Episode stond bij de 9 Straatjes en dit perfect paarse baretje vond kon ik 'm niet laten liggen.


Nee, echt niet. Ik weet niet waar deze kleur explosie ineens vandaan komt, maar ik draag minder zwart en ik hou ervan om verschillende kleuren te combineren. Het is leuk dat je verschillende soorten petjes vindt bij tweedehands winkels i.p.v bij de grote winkelketens.

De perfecte paarse vintage baret

Wil je iets in een bepaalde kleur hebben dan vind je het vaak als vintage item. En hoe tof is deze kleur? Ik vind het perfect staan bij mijn blonde haar, en zeker straks als het lekker weer is en ik er een jurkje bij aan kan.

Ik weet niet waar deze kleur explosie ineens vandaan komt.

Ik ben dus zeker fan geworden van vintage winkels. Voor mij is het wennen geweest om daar te gaan winkelen. Het ruikt altijd een beetje muf en ik weet ook niet of ik er daadwerkelijk kleding kan kopen... Is het het geld waard of zou ik liever een nieuw item kopen? Ik ga hier nog eens over nadenken, maar ik ben wel benieuwd hoe jullie hierover denken!

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven