Zoeken

CASUAL LOOK MET LOAFERS

Ik ben een 'pain in the ass' als het gaat om schoenen. En dan met name loafers. Ze moeten lekker zitten, ik moet er normaal op kunnen lopen en er niet uitstappen én het liefst van leer. Want tja, van plastic schoenen krijg je nou eenmaal ietwat zweterige voetjes.


Op Manfield is er een nieuwe collectie en oh oh oh. Bij het zoeken van de juiste loafers was er nog al wat keus. Suede, in de kleuren bruin en beige. Zeker leuk voor de afwisseling! Witte of zwarte loafers met een krokodillen print. Zat ik zeker ook nog tussen te twijfelen... Waarom mijn keus ging naar deze 'ietwat saaie' zwarte loafers? Omdat ze zo gemakkelijk te dragen en combineren zijn. Geen gedoe met 'staat deze beige kleur wel bij deze witte broek'. Nee gewoon easy peasy!

En als het echt wat frisser is ben ik van de partij om een leuk glitter sokje te dragen!

Een heerlijke look dat ik nu al kan dragen, want het wordt steeds wat warmer. Heel fijn bij een jeans of bij een pantalon voor een chique look. En als het toch echt wat frisser is ben ik van de partij om een leuk glitter sokje te dragen. Ja echt!

Wil jij deze loafers nou ook shoppen? Kijk dan eens hier!


*Deze blogpost is in samenwerking met Manfield.0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven