Zoeken

BYE BYE SNEAKERS

Ik heb van die fases in mijn leven, dan draag ik vaak loafers een ander moment draag ik elke dag sneakers. Nu ben ik er achter gekomen dat ik hakken toch ook wel leuk vindt. Eigenlijk kijk ik nooit naar schoenen met hakken. Mijn mening is meteen al gemaakt en dat is dat ze waarschijnlijk toch niet lekker lopen.


Toch heb ik deze suede nude kleurige hakken besteld bij Manfield. Let's give it a try! En ik ben blij verrast. De kleur werkt heel goed met de outfits die ik draag. En hoe leuk staan deze hakken bij mijn afgeknipte Levi's jeans. Het zullen niet mijn 'everyday' schoenen worden, maar voor een vrijdagavond borrel zijn ze perfect!

Let's give it a try!

Wil je ook hakken die overal leuk bij staan? Kijk dan eens hier!


*Deze blogpost is in samenwerking met Manfield.

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven