Zoeken

ANITA HEATH X INVISALIGN

De komende maanden ga ik een nieuwe samenwerking aan. Een samenwerking waar ik heel blij mee ben, want ik ga iets aan mijzelf veranderen. Al een aantal jaar ben ik hier over aan het nadenken, ik stoor mij er namelijk erg aan op foto's en in het dagelijks leven.


Dit zijn namelijk mijn tanden! Zo op het eerste gezicht is er niks mis mee, maar omdat ik nooit een beugel heb gehad zijn mijn tanden gaan schuiven. Vooral mijn hoektanden! Sinds het mij is gaan opvallen stoor ik mij er mateloos aan. Ik lach veel minder op foto's en ik schaam mij er stiekem ook voor. Wanneer ik iemand zie met een prachtige glimlach word ik jaloers en als er iets is wat ik kan veranderen is dit het wel...

Als er iets is wat ik kan veranderen is dit het wel...

Dus hier komt de aankondiging: ik ga samenwerken met Invisalign. De komende maanden maak ik deel uit van de #SmileSquad en houd ik jullie op de hoogte van mijn ervaring met de Invisalign aligners. Ik kan werkelijk niet wachten tot ik een kaarsrechte glimlach heb. Zijn jullie ook zo benieuwd? Houd mijn blog en Instagram in de gaten voor posts, maar ook voor Instagram Stories. Ik neem jullie mee en als jullie vragen hebben zal ik ze ook zeker beantwoorden. Afgelopen week had ik mijn scan en was ik verbaasd over deze technology! Bekijk de beelden hier! Stay tuned for more.

Anita Heath in samenwerking met Invisalign0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven